Indretning, møbler og inventar til professionelle                             

Sitemap

Sitemap for LOBO Contract

Indretning, møbler og inventar til professionelle 

 

Cafemøbler

Hos Lobo Contract er vi din professionelle leverandør af cafe møbler. Skal du have indrettet din cafe med nye møbler, eller blot udskiftet de gamle cafemøbler, så er vi din partner.

 

Cafestole - Cafestole er en stol, der skal være rigtig produceret for at holde til det hårde brug, der er på en cafe. Cafestole bliver testet og fremstillet til at kunne holde til mange gæster. Vi kan levere mange udgaver af en cafe stol. Det er kun op til vores kunder i samarbejde med os at finde lige den cafe stol, der passer til deres lokale.

Cafe borde - Cafe borde er mange ting. Skal de være runde eller firkantet ? Hvor store skal de være ? Hvad farve ? Der er rigtig mange muligheder for cafe borde. Og det er altid godt at have flere øjne på.

Bordstel - Bordstel til cafe eller restaurant borde er også en vigtig ting. Når vi taler om bordsokler er der faktisk mange parametre man skal tænke om. Vægt, farve, udformning, størrelsen på bordpladen, ect. Bordsokler ses måske ikke så tydeligt, men de har en meget vigtig funktion. Det må ikke vippe, og skal være til at løfte.

Cafe bænke - At sætte bænke ind i sit lokale skaber en anden stemning. Og de kan skræddersys lige til dit lokale. Bænkene bliver monteret efter mål og eget valg af stof og farver.

Cafe inventar - Cafe inventar skal købes med omhu. Man skal tænke både i design, praktisk, farvevalg, antal. Og så skal man tænke i holdbarhed. Inventar i cafeer er udsat for stor slidtage. Mange mennesker med forskellige kropsbygninger, der sidder forskellige udsætter cafe inventar for ekstrem belastning. Så inventarer skal kunne holde - også flere år ud i fremtiden. Hos Lobo Contract sætter vi en stor ære i at kvaliteten er i orden. Så næste gang du skal være inventar til din cafe, så kontakt os på 47 31 46 00, og lad os hjælpe dig sikkert gennem processen.

 

Restaurant møbler


Køb af restaurant møbler er en tillidssag. Får jeg nu value for money. Møblerne skal jo gerne kunne holde, også om 5 år. Hos Lobo Contract går vi højt op i kvalitet og service.

Restaurantstole - En restaurantstol er mange ting. Den skal være komfortable, se godt ud, være økonomisk overkommeligt og så skal den kunne holde til det hårde brug. Valget af  en restaurantstol er faktisk en ikke helt let beslutning. Der findes utallige modeller af restaurantstole på markedet, og hvis man ikke har besluttet sig for et koncept fra starten, kan man let blive forvirret. Her er det godt at have en konsulent med på råd. En ude fra kommende person, kan tit se noget i lokalet, som man ikke selv har lagt mærke til, og dermed være med til at træffe det rigtige valg.

Klassiske restaurant stole - Er man til det mere klassiske i sin indretning, kan dette selvfølgelig også lade sig gøre. En klassisk restaurant stol kan få lige det udtryk man ønsker sig. Man kan vælge træfarve og stof næsten lige efter ens hoved. En klassisk restaurant stol kan sprede megen hygge i et lokale. Vælger man efter rummets dimensioner og farver, kan en klassisk restaurant stol give resten af lokaler et helt specielt udtryk. I dag kan man vælge en klassisk restaurant stol og så give den et mere nutidigt udtryk ved valg af stof.

Restaurant borde - Hvor stort skal bordet være, er altid det første spørgsmål man skal stille sig selv, når man skal vælge borde til sin restaurant. Valget afhænger af mange ting. Hvad skal prioriteres ? Komfort eller optimering af pladser og dermed økonomi ? Hvad type mad skal der serveres ? Skal der dug på eller ej ? Hvad farve skal de være ? Der er mange ting man skal tage stiling til, når man skal være borde til sin restaurant. Og der er mange muligheder. Ofte anbefaler vi hos Lobo Contract laminat bordplader, da de er utroligt nemme at holde. De får ikke ridser eller mærker, og skal bare tørres af med en klud. Ingen speciel vedligeholdelse. Andre foretrækker bordplader af massiv træ. Det hele handler om smag.

Bordstel til restaurant borde - Mange tror at bordstel til restaurant borde ikke har den store betydning, men der tager de fejl. Et bordstel skal opfylde mange funktioner. Det skal se godt ud. Det skal måske ikke være for tungt, så man kan flytte rundt på det, eller netop tungt så det ikke bare lige flytter sig. Skal bordstellet være lyst eller mørkt, og hvilken bordplade skal det passe til ? Der er faktisk rigtig mange ting, man skal tænke over, når man skal vælge bordstel til sit restaurantbord. Lobo Contract er altid behjælpelige med gode råd. Bare spørg os...

Restaurant inventar - Inventaret til din restaurant har stor betydning for, hvordan dine kunder ser din forretning. Selvfølgelig har maden og serveringen den største betydning, men hvis ikke maden og indretningen hænger sammen, kan man let blive forvirret som kunde. Derfor er det rigtig vigtigt, at kunderne ser hvem du er, allerede når de træder ind ad døren. Hos Lobo Contract tilbyder vi et gratis konsulent besøg, hvor vi kan rådgive dig om de muligheder der er, for at gøre indretningen og inventaret til din restaurant så individuelt som muligt.

Restaurant indretning - At indrette en restaurant er ikke bare lige til. Ofte tror man, at indretningen af ens restaurant ikke ligger i toppen af prioriteringslisten, da det jo er maden, der tæller. Men her tager man fejl. Indretningen af selve restauranten er mindst lige så vigtigt som maden. Indretningen - herunder stole, borde, lamper, væg farver, dekorationer, billeder på væggen, spejle, gulve, osv. osv. - er det førsthåndsindtryk dine kunder får, når de kommer ind. Restaurant indretning er mere kompleks end man regner med. Det er ikke bare en samling af borde, stole og evt. bænke. Nej - det er ens eget udrtyk og personlighed, der skinner igennem. Din passion for dit sted.

 

Armstole til restauranter 

En armstol har den komfort, at når man sidder i den kan man sidde lidt mere tilbagelænet og afslappet end man kan i en stol uden armlæn. I nogle restauranter kan det være rart at sidde i en behagelig armstol, hvis man skal sidde der længe. 

Armstole til Cafeer

En armstol har den komfort, at når man sidder i den kan man sidde lidt mere tilbagelænet og afslappet end man kan i en stol uden armlæn. Der findes mange hyggelige cafeer hvor man kan sidde i flere timer og sludre over en kop kaffe, og der kan det være meget rart at sidde i en armstol, da man sidder behageligt i den. 

Banquet stole 

En banquet stol er en type stol som man meget ofte ser til større selskaber, da det er en meget flot stol. Til mange bryllupper, konfirmationer osv. bliver banquet stolen ofte taget i brug.


Banquet borde  

Banquet borde er den type borde som man ofte ser til store selskaber. Banquet borde er også super praktiske, da de kan klappes sammen og stilles væk igen efter brug. 

Belysning kystal 

Ordentlig belysning er et must hos både restauranter, cafeer, hoteller mm. Hvis man vil have en blød belysning er det rette valg en krystal lysekrone eller små krystallamper til væggene. De giver det der bløde, rare og varme lys, som skaber en rigtig rar stemning. 

Belysning pendler 

Ordenlig belysning er et must. Pendler lamper er lamper til enhver smag. Det er nogle meget klassiske og enkle lamper, som kan passe ind næsten hvor som helst. En pendler lampe kan passe ind på lige fra en moderne stilren restaurant til en lille hyggelig café. 

Bordplader til café

Bordpladen er en vigtig del af en indretning og kan gøre en stor forskel på udseendet af indretingen. Man kan bordplader til enhver smag, man kan få alt fra massive træ til laminat borplader. 

Bænke til restauranter 

En bænk på en restaurant eller café har en rigtig god komfort. Bænkene kan laves i alle mulige kombinationer, både i farver og størrelser. 

Cafeborde 

Bordene er en vigtig del af indretningen i en café, og kan gør en stor forskel på udseendet af indretningen. Man kan lave borde til enhver smag, man kan vælge lige den sokkel man vil have og lige den bordplade man vil have. 

Cafebænke 

En bænk på en café har en rigtig god komfort. Bænkene kan laves i alle mulige kombinationer, både i farver og størrelser. 

Cafestole 

Stolene er en kæmpe del af indretningen, og udseendet af en café. Hos Lobo Contract kan vi skaffe næsten enhver type cafestol, bare spørg. 

Diner møbler 

Det fede ved diner møbler er, at de er så retro og cool at se på. Man kan lave en virkelig fed indretning med diner møbler. Af det udvalg vi har af diner møbler, bestemmer du selv farvekombinationerne. 

Egetræs borde

Lobo Contract kan levere super fede egetræs borde i mange forskellige former, farver og størrelser. Du kan næsten helt selv bestemme, hvordan dit bord skal se ud. Skal det være ubehandlet, skal det lakeres, skal benene være lige eller af stål? ja det er op til dig. 

Hotel indretning 

Skal du have lavet nyt værelse eller have fornyet det gamle? Lobo Contract er leveringsdygtige til næsten alle typer af indretning af hotelværelser. Lige fra det helt simple til det meget overdådige. Vi kan også hjælpe dig med indretning og interiør til resten af dit hotel. 

Hotel værelser 

Skal du have lavet nyt værelse eller have fornyet det gamle? Lobo Contract er leveringsdygtige til næsten alle typer af indretning af hotelværelser. Lige fra det helt simple til det meget overdådige. 

Hotel møbler 

Hos Lobe Contract sætter vi en ære i at kunne favne så bredt som muligt. Derfor er det også muligt hos os, at købe møbler som du ikke finder på hvert gadehjørne. Mahogni møbler er super klassiske. Og de fås i mange typer - fra de helt stilrene til dem med mere svej, udskæringer og former. 

Klassiske restaurant stole 

Klassiske restaurant stole er ikke bare en stol. Stil, træfarve, stofvalg - altsammen noget der skal passe ind i netop din restaurant eller dit hotel. 

Krystal lysekroner 

Krystal lysekroner har altid og vil altid være elegante. Og har du rummet til det vil det helt sikkert sætte prikken over i'et. En krystal lysekrone giver et blødt og varm lys, samtidig med at den også en rar stemning i rummet. 

Lounge møbler 

Lounge møbler ser man oftest i velkomstområder, fx en lounge, men kan også sagtens bruges i et almindeligt rum. Lounge møbler er meget komfortable, og meget pæne i udseendet. 

Lænestole 

Vi er leveringsdygtige i et stort udvalg af lænestole til restauranter, cafeer, hoteller mm. Vi kan special lave lige netop den lænestol du gerne vil have til dit sted. En lænestol er et møbel som fylder godt i rummet, men giver samtidig en meget afsplappet stemning, da lænestolen er super behagelig at sidde i. 

Sofaer

Hos Lobo Contract er vi leveringsdygtige i et stort udvalg af sofaer til restauranter, cafeer, hoteller mm. Vi kan special lave lige nettop den sofa du gerne vil have til dit sted. En sofa er et møbel som fylder godt i rummet, men samtidig også giver en afslappet stemning, da sofaen er super behagelig at sidde i. 

Bordstel til restaurantborde

Hos Lobo Contract kan vi levere bordstel til restaurantborde i mange forskellige former, farver, højder og materialer. Bordstellet har faktisk en større indvirkning på rummet end man tror. Men selvom man måske ikke tror at det er noget man ligger mærke til, så gør de faktisk en stor forskel, alt afhængig at hvad farve osv. bordstellet har. 

Bordplader til restaurantborde

Hos Lobo Contract leverer vi bordplader i mange forskellige størrelser, former og materialer. Om det skal være laminat, melamin eller massivt træ, det er helt op til dig. Borpladerne er en stor del af udseendet af en restaurant, cafe mm. Med en borplade af massivt træ, kan man få rummet til at se meget rustikt ud, imens at en bordplade af laminat ser mere klassisk ud. 

Restaurantborde - komplet

Man kan lave mange forskellige indretninger alt afhængig af hvilket bord man vælger. Til dit bord kan du vælge lige den sokkel og lige den borplade du gerne vil have. Bordet har en kæmpe betyning i udseendet af din restaurant, cafe, hotel mm. 

Restaurant stole 

En stol er ikke bare en stol. Stil, træfarve, stofvalg - alt sammen noget der skal passe ind til lige netop din restaurant. Stolene kan fås i mange forskellige variationer. 

Sofaer 

Lobo Contract er leveringsdygtige i små sofaer, som du kan bruge fx på dit hotelværelse, i dit lounge område eller måske som et hyggeligt indslag i din restaurant. 

Sovesofaer

På rigtig mange hoteller er der brug for ekstra sovepladser på hotelværelserne. Dette løses lettest og mest økonomiske med en sovesofa. Men da der jo er mange forskellige personer der sover i disse sovesofaer, skal kvaliteten jo også være iorden. De sovesofaer som Lobo Contract har i sit sortiment er sovesofaer som produceres til det hårde brug, de bliver udsat for. Og så kan vi selvfølgelig få den produceret så de passer til netop dit projekt med dine farver. 

Stabelstole

Står du og har brug for at kunne sætte mange mennesker sammen, men ikke som en permanent løsning, så skal du købe stabelstole. Stabelstole er super praktiske da de ikke fylder så meget. Stabelstole findes i mange varianter og mange prisklasser. Du kan købe til både selvskabslokaler, konference lokaler, restauranter, cafeer og forsamligshuse. Alle de steder hvor mange mennesker mødes. 

Tilbehør

Hos Lobo Contract kan vi også være behjælpelige med nogle af de ikke så typiske produkter til din restaurant. Det kunne fx være special byggede skillevægge, eller  en tjenerstation til at byde dine gæster velkommen. Skillevæggene kan laves efter mål og efter ønskede farver. 

Udendørs bar 

Vil du gerne have noget smart og praktisk til din udendørs servering? Designet på vores udendørs barer er italiensk og det samme er kvaliteten. Din udendørs bardisk kan formes næsten efter dine ønsker. 

Udendørs bordplader 

Vores udendørs borplader til restauranter og cafeer produceres til det hårde brug, de bliver udsat for. Vores udendørs werzalit bordplader kan laves med eget logo på. 

Udendørs bordstel

Vi har udendørs bordstel både med og uden vippefunktion. Vippefunktion kan være meget praktisk, da bordet da kan vippes sammen og ikke fylder noget særligt. 

Udendørs stole

Hos Lobo Contract har vi et stort udvalg af udendørs stole, i mange forskellige former og farver. Vores udedørs stole er super praktiske, da de tåler alt vejr, lige fra regn til sne til sol. 

Vandpejse 

Denne pejs påfyldes med destilleret vand og så sætter man stikkontakten i. Gløden er megte naturtro og mange bliver overrasket når de ser den i virkeligheden. Den afgiver ingen varme, så dine kunder kan trygt sidde tæt på den uden at blive stegt. Vandpejsen giver en utrolig hyggelig stemning, samme stemning som en rigtig pejs giver bare uden varmen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barstole


Barstole - Barstole er næsten et kapitel for sig selv. Udvalget er enormt og man skal inden man går oå udkig være en smule afklaret med, hvilken type af barstol man går efter. Skal det være en design stol eller en af træ ? Skal der være armlæn og/eller ryglæn ? Skal den kunne dreje rundt eller fast monteres i gulvet ? Hvad farve skal den være, osv. osv. ? Og så har prisen selvfølgelig meget at skulle have sagt. Man kan få barstole lige fra kr. 500,- til kr. 5.000,-. En barstol skal være en del af hele konceptet. Den skal ikke stå for sig selv, men være en del af helheden. Skal du bruge nye barstole, så kontakt Lobo Contract. 

 

Bardiske


Bardiske - En bardisk er et meget centralt møbler/inventar i lokalet. Visuelt er det det, der er mest i øjenfaldende når man træder ind i lokalet. Som oftes søger man hen til bardisken, enten for at bestille noget at drikke og spise eller fordi man søger andre former for information. En bardisk er en form for informationscentral, og skal derfor helst også være et præsentabelt 'mødested'. En bardisk siger meget om stedet man er på. Og igen - hvilken bardisk skal man vælge. Det kommer helt an på, hvilket udtryk man vil give. Men vores erfaring er, at selvom det er en stor investering i starten af sit projekt, så er det gode penge givet ud i det lange løb.

Barindretning - 

 

Hotel møbler

Hotel møbler - Til et hotel hører der et utal af forskellige møbler til. På de fleste hoteller træder man først ind i receptionen, som har en type møbler. Som regel nogle lounge møbler eller en eller anden form for sidde gruppe, hvor man kan opholde sig mens man venter. Herefter går man på sit hotel værelse. Her findes selvfølgelig en seng, men som regel også både et skrivebord, diverse stole, evt. en kuffert holder og natborde m.m. Om morgenen indtager som sin morgenmad i den tilknyttede restaurant med borde og stole. På mange hoteller finder man også både diverse udeservering, barer, spa områder m.m. Og alle steder krævet specielle møbler.

 

Hotel inventar

Hotel inventar  - Hotel inventar er mange ting. Jeg har endnu ikke set to hoteller, der ligner hinanden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag eksklusive tilbud og nyheder før alle andre.

Din e-mail adresse bliver ikke videregivet til 3. mand.

 

tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os

Lobo Contract ApS

Elsenbakken 29 

3600 Frederikssund

+45 47 31 46 00

lobo@lobo-contract.dk

CVR.NR.: 34626650

 

Gazelle 2017 rgb hvid baggrund